Ons bestelproces verloopt via een beveiligde SSL-verbinding. Hier heb je zelf geen speciale software voor nodig: bij ons betaal je altijd veilig. Je kunt de beveiligde verbinding herkennen aan het groene slotje of de groene URL in de adresbalk van je browser.

iDeal

Wanneer je gebruik maakt van internetbankieren van de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Landschot Bankiers heb je toegang tot iDeal. Een veilige en de makkelijkste manier van betalen op het internet.

Voordelen
– Betaling verloopt snel en veilig via je eigen bank.
– Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
– Betalen via iDeal is bij ons altijd gratis.

Creditcard

Je hebt bij ons de mogelijkheid om met je creditcard van MasterCard of VISA te betalen. Het is helaas niet mogelijk om met een andere creditcard te betalen. Je betaling gaat via een beveiligde SSL server, waardoor je gegevens veilig verstuurd worden.

Voordelen
– Betaling via creditcard is altijd gratis.
– Werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
– Je creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd.

MisterCash / Bancontact

Betaal veilig en snel via Bancontact / MisterCash. Vul je kaartnummer en vervaldatum in en je wordt automatisch naar de betaalpagina van jouw bank geleid. Hier kan je het bedrag controleren en de betaling afronden met je authentificatiemiddel. Afhankelijk van je bank is dit een kaartlezer of een paswoord.

Voordelen
– Betaling verloopt snel en veilig via je eigen bank.
– Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
– Betaling via Bancontact / MisterCash is bij ons altijd gratis.

PayPal

Via PayPal betalen is bij ons volledig gratis en biedt je een veilig betaalmogelijkheid, zonder het gebruik van een kaartlezer. Het enige wat je nodig hebt is je e-mailadres en je PayPal-wachtwoord.

Voordelen
– Veilig betalen zonder het gebruik van een kaartlezer.
– Betalen via PayPal is bij ons altijd gratis.
– Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

Vooruitbetaling

Als je kiest om je bestelling via vooruitbetaling te betalen, dien je het aankoopbedrag handmatig over te schrijven naar de bankrekening van Hoptimaal.nl. Wanneer je via bankoverschrijving betaald moet je het ordernummer uit de orderbevestiging bij je betaling vermelden.

Hou er rekening mee dat vooruitbetaling niet de snelste manier van betaling is. Je bestelling wordt pas verstuurd als het volledige aankoopbedrag is bijgeschreven op onze bankrekening. Hou er daarom rekening mee dat het overboeken één tot 3 werkdagen in beslag kan nemen. Na ontvangst van je betaling wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Onze rekeninginformatie:

Hoptimaal.nl
IBAN: NL79RABO0333923170
BIC: RABONL2U